neon44 napisał(a):tam na pewno wcześniej wisiały OBsy lub ORZ-1
JEstem tego zupełnie pewien!
neon44 napisał(a):tam na pewno wcześniej wisiały OBsy lub ORZ-1
Whites86 napisał(a):kolejna czesc zdjec z betoniakamiCieszyn mam nadzieje ze te foty przekonaja Cie w koncu do przyjechania na pomorze w moje rejony
- oj chętnie Whites, chętnie. Sam nie wiem, jak to jest spotkać kogoś tak samo kopniętego czyt: zafascynowanego oprawami klasycznymi jak jaZabytkowe betonowe wysięgniki
Nowy postprzez Whites86 20 października 2008, 21:39
kolejna czesc zdjec z betoniakamiCieszyn mam nadzieje ze te foty przekonaja Cie w koncu do przyjechania na pomorze w moje rejony
cieszyn napisał(a):- oj chętnie Whites, chętnie. Sam nie wiem, jak to jest spotkać kogoś tak samo kopniętego czyt: zafascynowanego oprawami klasycznymi jak jaZabytkowe betonowe wysięgniki
Nowy postprzez Whites86 20 października 2008, 21:39
kolejna czesc zdjec z betoniakamiCieszyn mam nadzieje ze te foty przekonaja Cie w koncu do przyjechania na pomorze w moje rejony
![]()
![]()
Świetne te zdjęcia, powtórz je jeszcze kiedyś, żeby nam nic nie uciekło z kadru, co warto sfocić
Na 8-ym zdjęciu od góry widać w tle ORP albo ORZ-13, widzisz ją ?
neon44 napisał(a)::oale jaja
To się też nadaje do ciekawostek. Swoją drogą dziwie się, że monter tych łyżek nie pierdyknął młotkiem kilka razy w te betonowe wysięgniki w celu ich zniszczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość